About

Welkom op KristinRoseReads.com! Een blog over alles wat met boeken, lezen en schrijven te maken heeft. Ik ben deze blog begonnen toen ik op Instagram een foto postte van een boek en veel meer likes kreeg dan op mijn huis- tuin- en keuken shots. Ik wilde mijn eigen #boekstagram en zo geschiedde! Ik heb een tijdje boek recensies geschreven voor Books & Bubbles en door de (voor mij) populaire post op Instagram bloeide mijn liefde voor bloggen weer op en ben ik zelf aan de slag gegaan!

KristinRoseReads.com begon in het Engels omdat ik voornamelijk Engelstalige boeken lees. De Nederlandse vertaling komt vaak minder bij mij binnen dan de originele versie, dus besloot ik de blog in het Engels te schrijven. Na een tijdje begon ik het toch jammer te vinden dat ik mijn Nederlandse gedachten niet kwijt kon, en dat ik Nederlandse literatuur volledig uit moest sluiten. Dit is de reden dat er een aantal Engelstalige posts op de blog staan.

Als je mij vraagt wat mijn allergrootste carriere droom is; schrijfster worden! Of het nou gaat om een roman, boeken recenseren of content schrijven, ik doe het allemaal even graag en met een gezonde dosis liefde!

Voor suggesties, een eventuele samenwerking of gewoon een leuk berichtje kun je mailen naar: kristinrosereads@gmail.com

Enjoy!

Kris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s