Spotify podcast: The School of Greatness

Sinds kort luister ik naar podcasts op Spotify: super chill tijdens het sporten of schoonmaken, en dus lekker efficient (houden we van!). Ik ben nog een beetje een newbie podcast-wise, maar nu kwam ik toch de podcast van Lewis Howes tegen: The School of Greatness en ik ben toch wel een klein beetje verslaafd.

Lewis?
Lewis Howes is een iets minder ‘enge’ variant van life coach Tony Robbins die we allemaal kennen van zijn mega overtuigende self-help conferenties over de hele wereld. (Als er geen belletje gaat rinkelen kijk je hier de docu over Tony ‘I Am Not Your Guru’ op Netflix).

Self-help
Lewis houdt het allemaal wat chiller. Hij heeft duizend-en-een podcasts, youtube filmpjes en boeken geproduceerd zodat jij beter in je velletje gaat zitten, en ik moet zeggen, Lewis is niet voor niets zo populair!

Leven
Nadat Lewis is gepest, aangerand, en geblesseerd (in zijn leven, niet in een week) en gedwongen op de bank van zijn zus slaapt besluit hij het roer om te gooien. Hij zet zijn obsessie voor marketing en het bedrijfsleven in om anderen te helpen en hij wordt een hit!

PopieJopie
Inmiddels lopen sterren als #girlboss Sophia Amaruso van Nastygal  met hem weg. Dat blijkt uit dit interview waar Sophia casual aangeeft dat ze Lewis is tegengekomen op een feestje en het niet lastig vindt zich open te stellen voor zijn vragen over haar boek, leven, en business.

Volg Lewis op Instagram en blijf op de hoogte van zijn self-help kennis!

Facebook-Template-2

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.