Drie boeken om naar uit te kijken!

Allereerst: Happy #ReadABookDay !!

De herst is nu officieel begonnen: tijd om ons te verheugen op nieuwe boeken die we vanaf de bank lekker onder een warm dekentje kunnen lezen!

Op volgorde van verschijning:

Twaalf september komt eindelijk het Bedrock boek uit naar de gelijknamige website.
Het Bedrock boek gaat over bewust leven, en is geschreven door SLA oprichtster Nina Pierson en Editor in chief van Bedrock.nl Josephine Kay. Je kan wijze woorden van niemand minder dan Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle verwachten. Advies in het omgaan met prikkels, mindfulness en hoe we de wereld met zijn allen een stukje mooier kunnen maken. Leesvoer voor iedereen dus.

Drie oktober komt de langverwachte tweede collectie met gedichten van Rupi Kaur uit: The Sun and her Flowers Rupi Kaur is na haar debuut Milk & Honey niet meer weg te denken uit de poëzie wereld, dus ik verheug me erg op haar tweede bundel. Bekijk ook eens deze prachtige Ted Talk van Rupi. De gedichten zullen je nog meer aanspreken als je weet hoe Rupi ze in het echt brengt.

Tien Oktober komt de nieuwe (en vijfde!) John Green uit! Turtles All The Way Down gaat over Aza Holmes. Dit zestienjarige meisje lijdt aan OCD (Obsessive Compulsive Disorder) en is op zoek naar een voortvluchtige biljonair. Het boek belooft wat Star Wars fan fiction, maar eerlijk gezegd maakt het me niet zoveel uit wat John uit zijn pen heeft gebonjourd, ik lees het graag!

Mocht je je afvragen waar de titel vandaan komt: sommige mensen geloven in een model waarin staat dat de wereld plat is en wordt gedragen door een heuze schildpad, die weer wordt gedragen door een grotere schildpad. Op de vraag waar de laatste schildpad op rust wordt er geantwoord ‘Turtles All The Way Down’.

Helemaal niet zo erg die herst toch? 😉

 

 

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.