Insta poëzie

Instragram is het ultieme medium om poëzie goed tot zijn recht te laten komen. Hieronder de drie Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse portie poëzie om bij weg te dromen.

Rupi Kaur
@rupikaur_

De onverbetelijke koningin van de poëzie is toch wel de Canadese Rupi Kaur. In 2014 bracht ze haar eerste gedichtenbundel Milk & Honey uit. Een bundel met vier thema’s: The loving, The breaking, The hurting en The healing.

De bundel stond al snel op nummer 1 van de New York Times bestseller lijst. Op diezelfde lijst bleef Milk & Honey nog een jaar (!) staan. Tot op de dag van vandaag overheerst Milk & Honey menig Instagram feed.

Drie Oktober aanstaande is Rupi’s tweede gedichtenbundel verkrijgbaar via o.a. Bol.com.

Reserveer ‘The Sun and her Flowers’ hier.

 

Jennae Cecilia
@jennaececilia

Jennae Cecilia is een jong, maar erg ambitieus meisje. Via het self-publishing platform Create Space van Amazon.com heeft ze al drie (!) gedichtenbundels uitgegeven: Bright Minds Empty Souls, Uncaged Wallflower en I am more than a daydream. De gedichten maken deel uit van ‘Positive Poetry’. De wereld een stukje mooier maken met woorden. Jennae’s gedichten zijn vaak treffend en heel erg #instaworthy

Koop Jennae’s bundels hier!


Kristin Rose
@kristinrosereads

Het enige wat hielp om over de dood van haar vader heen te komen was schrijven. In verhalen, sprookjes, boeken, maar vooral in gedichten kwam haar vader weer even tot leven.

De korte (Engelstalige) gedichtjes in Inky Teardrops zijn vaak kort en recht uit het hart. De gedichtenbundel is genoemd naar de gedichtjes zelf: Inky Teardrops.

Nieuwsgierig? Inky Teardrops is verkijgbaar op Bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.