Recensie: Babe, you got this. – Martje Haverkamp & Emilie Sobels

Voor elk meisje wat lichtelijk geintimideerd is door de opkomst van alle #girlbosses die de wereld momenteel lijken te veroveren is er nu een roze bijbel; Babe, you got this, in het leven geroepen door Neerlands eigen #girlbosses Emilie Sobels en Martje Haverkamp.

Meet Emilie & Martje
Emilie is bekend van de werkruimtes genaamd Hashtag Workmode (een broedplaats voor de moderne #girlboss). Martje heeft gewerkt bij tijdschriften als Fashionista en Glamour ondanks haar jonge leeftijd. De dames hebben de handen ineen geslagen en daaruit is Babe, you got this. ontstaan. Een soort bijbel met tips & tricks van vrouwen die inspireren.

IMG_8064#koffietafelgoals
Naast dat dit boek gewoon heel mooi is voor op je koffietafel is het ook een boekje om steeds weer op te pakken en in te lezen. Ik was blij verrast door de inhoud: geen hoofdstuk per persoon, maar een hoofdstuk per onderwerp waar alle #girlbosses hun mening en ervaringen over delen.

Instagram hype
Ik was stiekem bang dat dit boek een manier zou zijn om weer een Instagram hype te creëren. Een boek wat door allemaal hippe meisjes wordt aangeprezen, maar waar eigenlijk niks in staat, maar dat is TOTAAL niet het geval. De meer dan twintig succesvolle en inspirerende vrouwen die in Babe, you got this. aan bod komen hebben stuk voor stuk hun vlieguren gemaakt en geven waardevol advies.

Digital nomad
Vooral in de grote steden wordt het nu steeds normaler om een succesvol ‘digital nomad’ te zijn. Door de perfecte Instagram plaatjes kan de moed je zo in de schoenen zakken. Hoe ga jij dit in godsnaam bolwerken? Waarom lijkt het bij iedereen zo makkelijk te gaan en loop jij op je tandvlees?

Babe, you got this. heeft dit taboe doorbroken. Het is helemaal niet makkelijk. Je moet keihard werken, maar ook plezier maken en goed naar jezelf luisteren.

Who run the world? #girlbosses!

 

Foto’s:  Libelle&C.tv , @kristinrosereads

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.