LITERAIRE ACTIVITEITEN: OBA – JULI 2017

Jaaa! De literaire activiteiten van de OBA voor Juli zijn weer bekend! Het is natuurlijk een rustige maand in verband met de zomer, vakanties en de TBR stapels die in hoog tempo moeten worden gelezen. Maar dat mag de pret niet drukken!

Mocht je deze maand in Amsterdam zijn en zin hebben in iets cultureels, lees dan verder!

Zaterdag 8 juli: ‘A voice evoking candlelit Parisian cafes and lengthy, late night conversations’, OBA De Hallen

Een Franse chanson-avond met Magali Michaut en jazzkwartet FRAZZ. De in Parijs geboren en in Amsterdam wonende singer-songwriter Magali Michaut begon haar muziekcarrière in de Nederlandse club scene, waar zij haar melancholische liedjes in het Frans en in het Engels op de gitaar en op de piano presenteerde. Haar debuut CD uit 2016 ‘Bonjour’ was via Airplay zeer succesvol, en inmiddels is Magali in 10 landen op tour geweest. Naast Michaut komt ook FRAZZ langs. Chanson in een jazzy jasje – dat is FRAZZ uit Amsterdam. Het jazzkwartet brengt het Franse chanson weer tot leven, zonder accordeon, maar met een jazzy piano, een coole bas en swingende latin percussie. Het gevarieerde repertoire reikt van Serge Gainsbourg tot Yves Montand, van Michel Legrand tot Zaz. Meer info: http://bit.ly/2to75OE.

Voor de kleintjes:

Donderdag 10 augustus: Boek en film Junior: Wiplala, OBA Waterlandplein

Kom kijken naar een serie van zes mooie films, gemaakt naar even mooie kinderboeken! Eerst wordt er gekeken naar de film, onder het genot van popcorn en limonade. Daarna kan je het boek lenen om thuis te kunnen nagenieten van het verhaal. Elke tweede donderdag van de maand. Deze maand kan je kijken naar Wiplala, naar het boek van Annie M.G. Schmidt. Meer info: http://bit.ly/2tJcsaI

En verder deze maand…

Er zijn diverse exposities in de OBA, zoals Het andere verhaal waarin wordt ingegaan op op het verhaal van diverse moslims vanuit hun eigen perspectief, en Visible Faces, een fototentoonstelling over Turks-Nederlandse LHBT’s gemaakt door journalist Cigdem Yüksel. Bekijk alle exposities op www.oba.nl/exposities.

Een compleet overzicht van de activiteiten in de OBA is te vinden op http://www.oba.nl/actueel/agenda.html

Een overzicht van de vestigingen en adressen van de OBA staat op www.oba.nl/vestigingen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.