Recensie: To all the boys I’ve loved before – Jenny Han

Nog nooit is er een boek zo vaak op mijn Instagram feed verschenen als ‘To all the boys I’ve loved before’ van Jenny Han. Ik zag het boek zo vaak voorbij komen dat het me tegen ging staan, maar uiteindelijk ging ik overstag.

Ik moet zeggen dat ik er meer van had verwacht. To all the boys I’ve loved before (een hele mond vol) gaat over Lara Jean Song (ook een mond vol) die in haar jonge leven verliefd is geweest op vijf jongens. Om afstand van ze te doen schrijft ze een soort afscheidsbrieven die ze bewaart in een hoedendoos die ze van haar overleden moeder heeft gekregen.

Op mysterieuze wijze ontvangen de vijf jongens de brieven tot grote schrik van Lara Jean die zich natuurlijk dood schaamt. Haar middelbare school tijd die al moeilijk genoeg is wordt hierdoor nog gecompliceerder.

Het boek las lekker weg, maar het verhaal op zich vond ik niet heel sterk. Er gebeurde niks wat ik niet al had zien aankomen, en eerlijk gezegd is Lara Jean een tikkie te tuttebellerig voor mij. Ik denk ook niet dat ik P.s. I still love you, het tweede deel van deze serie ga lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.