Recensie: Crazy Rich Asians – Kevin Kwan

Nog op zoek naar een boek voor op het strand? Crazy Rich Asians is het vakantieboek bij uitstek! Het heeft alle componenten voor het ultieme vakantiegevoel; bizar rijke mensen, bizar knappe mensen en heel veel intriges!

Crazy Rich Asians gaat over Rachel Chu die samen met haar vriend Nicholas Young in New York woont en met hem de zomer door gaat brengen in Singapore waar ze zijn familie voor de eerste keer gaat ontmoeten. Nick (Nicholas) lijkt een droomjongen (is hij ook), hij is lief, slim, knap en sympathiek, maar wanneer Rachel in Singapore arriveert blijkt dat Nick ‘Crazy Rich’ is. Voor Rachel die uit een middenklasse gezin komt is het allemaal vrij overweldigend. Zo wordt ze uitgenodigd voor een vrijgezellenfeest door de verloofde van de beste vriend van Nick en vliegt ze in een prive jet met een bende verwende meisjes naar een prive eiland.

Nicks moeder Eleanor vind Rachel overduidelijk een golddigger en doet er alles aan Nick en Rachel uit elkaar te drijven, ze gaat zelfs zo ver dat dat uiteindelijk ook bijna gebeurt…

China Rich Girlfriend en de vorige maand verschenen Rich People Problems zijn de opvolgers van Crazy Rich Asians, en ik moet moeite doen ze te bewaren voor mijn vakantie! Ook wordt er op dit moment gewerkt aan een verfilming van Kevin Kwan’s debuut, alleen heb ik niet kunnen vinden wanneer die verschijnt, maar ik weet wel dat ik de eerste ben die er heen gaat! #ultimatesummerread

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.