Recensie: Master your Mindset – Michael Pilarczyk

Dit boek is gevaarlijk!

Als je niet lekker in je vel zit of op het punt staat een drastische beslissing te nemen zou ik je dit boek zowel aanraden als afraden.

Michael Pilarczyk vertelt in zijn boek Master your Mindset over zijn levensloop. Hoe zijn carriere is gelopen zoals hij is gelopen door zijn, jawel je raad het al: mindset. Michael ken je misschien als mede oprichter van radio 538, ook heeft hij televisieprogramma’s gepresenteerd.

Ik ben dol op zelfhulp boeken, vraag me niet waarom. Waarschijnlijk omdat ik altijd op zoek ben naar die ene levensles die me helpt mijn beste leven te leiden en dat soort bull crap. Ik wist dan ook niet wat ik kon verwachten. Was dit weer een of ander geiten-wollen-sokken-boek geschreven door een BN-er? Maar nee, ik moet zeggen dat ik het boek uitermate interessant vond en in een klap heb uitgelezen!

Michael praktiseert namelijk mijn enige echte geloofsovertuiging; doen wat je leuk vindt! Nu hebben mensen daar over het algemeen veel moeite mee, want meestal is wat men het leukst vindt niet meteen het meest winstgevende (denk met een cocktail in de hand op het strand liggen en uit je neus vreten). Maar Michael weet je te overtuigen dat als jij je hart volgt en echt doet wat je wilt dat je leven dan vanzelf de juiste wending neemt en je je gelukkigste leven kan leiden (dus toch!).

Het is een combinatie van The Secret en Think Rich Grow Rich (waar Michael een eigen versie van op de markt heeft gebracht), maar dan minder ‘wollig’.

Het is een prachtig boek als je even niet weet wat je met je leven moet, maar pas wel op; voordat je het weet heb je je baan als accountant opgezegd en doe je opeens een opleiding tot cavia fokker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.