Lekker wegkijken: Don’t Trust the B**** in Apartment 23

Het is zo heerlijk om na een lange werkdag op de bank te ploffen en je favoriete serie aan te zetten, daarom hierbij een serie die je schaterend wegkijkt:

Don’t Trust the B**** in Apartment 23. De titel zegt het al. In Apartment 23 woont Chloe (gespeeld door Krysten Ritter). June (gespeeld door Dreama Walker) is haar naieve tegenpool en verhuisd van Indiana naar NYC. Ze heeft woonruimte nodig en komt terecht bij Chloe. Het lijkt allemaal geweldig totdat Chloe zich ontpopt tot een ware B****.

De serie is flauw, maar daardoor super cool! Chloe is de perfecte bitch en June speelt het perfecte naieve meisje die geen idee heeft wat er zich allemaal in NYC afspeelt en Chloe uit de raarste situaties moet redden.

Vooral leuk als je fan was/bent van Dawson’s Creek (ook op Netflix te zien!) want: James van der Beek (Dawson) speelt in Don’t Trust the B**** in Apartment 23! Hij speelt een echte ‘has been’ zoals hij ook in het echt door de media wordt bestempeld wat ik zeer kan waarderen.

Er zijn helaas maar twee seizoenen gemaakt, waarvan alleen seizoen 1 op Netflix staat, maar ik verzeker je: het is het meer dan waard!

Screen Shot 2017-05-29 at 16.05.58.png

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.